Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Samandağ’ın dört bir yanında mesai saati gözetmeksizin çalışmalara devam ediyor. Fen işleri ekipleri belirlenen programlar kapsamında Mağaracık Mahallesi, Deniz Mahallesi, Fidanlı Mahallesi, Kurtderesi Mahallesi ve Çanakoluk Mahallesi’nde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Samandağ’ın 42 Mahallesinde gerekli yapım ve onarım çalışmalarının aksatılmadan gerçekleştirildiğinin bilgisini verdi.
Bulut yaptığı açıklamada; “ Fen İşleri ekiplerimiz ile ilçemizin 42 Mahallesine hizmet götürmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün itibarı ile ekiplerimiz tarafından, Mağaracık Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması tamamlandı. Deniz Mahallesi 208. Sokak’ta parkeye hazırlık çalışması tamamlandı. Fidanlı Mahallesi’nde menfez çalışmalarını tamamlanmış olup, dolgu ve tesviye çalışması yapılıyor. Kurtderesi Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Çanakoluk Mahallesi parkeye hazırlık çalışması yapılıyor.” ifadelerine yer verdi.