İlçemiz Asi Nehrinin denize döküldüğü bölgenin yaklaşık yarım mil ilerisinde Sait Sağlam taş’a ait balıkçı teknesi geçtiğimiz günlerde dalgalara kapılarak alabora olmuştu.

Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatıyla Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından denizden çıkarılan balıkçı teknesinin sahibi Sait Sağlamtaş teşekkür etti.
Tekne Sahibi Sait Sağlamtaş :” 26 Ocak’ta şahsıma ait olan balıkçı teknesi dalgalara kapılarak alabora oldu. Balıkçılıkla geçimini sağlayan bir kişi olarak talihsiz durumdan dolayı mağdur oldum.Yeni bir tekne alarak işime devam edeceğim.Her zaman yanımda durarak bana ve aileme destek olan başta Samandağ Belediye Başkanı sn.Mithat Nehir olmak üzere Samandağ CHP ilçe başkanı Turgay Abacı ,Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Kemal ışık ve tüm dostlarıma teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.