Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen parke, asfalt kaplama, yol açma ve genişletme çalışmaları Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde kentin dört bir yanında aralıksız devam ediyor.
Samandağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Yıldız, mahalle sakinlerinin talepleri ve belirli bir program doğrultusunda sokak ve caddelerde yol iyileştirme, yol bakım, onarım, yapım, yol açım ve genişletme, kanal temizlik, dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar
-Sutaşı Mahallesi parke kaplama çalışması devam ediyor.268.Sokak parke kaplama çalışması devam ediyor
-Şükrü Kanatlı Mahallesi Şaban Kahil Sürmeli sokakta parkeye hazırlık çalışması
-Tekebaşı Mahallesi Ana Cadde üzeri yol kenarı kanal temizleme çalışması
-Büyükçat ortaokulunda silindir çalışması yapıldı.
-Şükrü Kanatlı Mahallesi, Aktepe Sokak’ta dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışması gerçekleştirildi.
-Yeşil ada mahallesi Mithat Paşa caddesi ara sokakta parke kaplama çalışması yapılıyor.