Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla yol açma, genişletme ve parke kaplama çalışmaları merkez ve mahallelerinde genişleyerek sürdürülüyor.
Fen işleri ekipleri tarafından parke döşeme, yol açma, kaldırım ve düzenleme çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “asfalt, parke taşı döşeme, yol açma ve genişletme çalışmalarımızla Samandağ’ı merkez ve mahallelerde daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşturacağız. Samandağ Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiçbir mahallemiz kalmayacak. Hedefimiz Samandağ’ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir.” ifadelerini kullandı.

Fen İşleri ekiplerince yapılan çalışmalar;

- Yeşil Ada Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi’ne bağlanan ara sokakta parke öncesi temizlik çalışması yapılıyor
- Kurtderesi Mahallesi Aktepe Sokak’ta dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışması yapılıyor.
- Favvar mevkiinde çıkmaz sokak’ta stabilize yol çalışması yapılıyor.
- Niyazi Reyhanoğulları Caddesi’nde stabilize yol çalışması bitti.
- Sutaşı Mahallesi Muhtar Numan Caddesi’nde yol yapım çalışması devam ediyor.
- Tekebaşı Mahallesi 268. Sokak’ta parke kaplama çalışması devam ediyor.
- Şaban Kahil Sokak’ta parkeye hazırlık alışması yapılıyor.