Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı’nın objektifine yakalanan Çiğdede Mahallesi Güneş Sokakta bulunan Mediha Meydan adlı vatandaşın evinin önünde yolu süpürürken çekmiş olduğu videosunu sosyal medyada paylaşması üzerine büyük yankı uyandırdı.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı’nın Çiğdede Mahallesi Güneş Sokakta bulunan Mediha Meydan’a bu örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı sosyal medya hesabında paylaştığı videoda; “ Her gün sokakta yaşam alanlarımızın kirletildiğini görebiliyoruz .8 çocuk annesi 32 torunun büyük annesi olan Mediha teyzemizin bu duyarlılığının herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Çiğdede mahallesi Güneş sokak’ta bir çok ev temizliği sorumluluğu olmasına rağmen büyük bir titizlikle sokağını süpüren Edip ( Meydan ) Ğeref amcamızın değerli eşi Mediha teyzemizin ellerinden öpüyorum.” açıklamasında bulundu.