Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesinin ortak çalışmaları ile Tomruksuyu Mahallesi Karamanlı Caddesi’nde beton asfalt çalışması yapıldı. Altyapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen Tomruksuyu Mahallesi Karamanlı Caddesi’nde 1 km’lik yol beton asfalt yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

BAŞKAN MİTHAT NEHİR’ E TEŞEKKÜR
Tomruksuyu halkı adına bu yolun yapılmasında emeği geçen Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ettiklerini söyleyen Samandağ Belediyesi Meclis üyesi Behçet Bolat yaptığı açıklamada: “ Geçen yıl su şebekesi döşenmesi nedeniyle Tomruksuyu Karamanlı 1 Km lik yola beton asfalt dökülerek halkımıza hizmet yapıldı. Kullanılamaz hale gelen yol vatandaşlarımız ve sürücülerimizi zor durumda bırakmıştı. Bu yolun yapımında emeği geçen Samandağ Belediye başkanlarına halkımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Tomruksuyu Mahallesi Muhtarı Alaattin Aslan yaptığı açıklamada: “Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla ve Samandağ Belediyesi'nin bütçesinden karşılanan bu hizmetin Mahallemize kazandıran ve emeği geçenlere mahallem adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.