Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Her geçen gün ilçenin farklı bir mahallesinde çalışmalarını gerçekleştiren ekipler vatandaşların sorunsuz ulaşım sağlamaları için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “ Fen İşleri ekiplerimiz Samandağ’ın dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Bugün itibarı ile Yeni Mahalle’de farklı noktalarda yol dolgu çalışması ve parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. 25. Sokağa bağlanan ara sokakta stabilize yol çalışması yapılıyor. Tekebaşı Mahallesi’nde düzeltme çalışması yapıldı. Cemal Gürsel Mahallesi Kilise Caddesi’ne bağlanan ara sokakta stabilize yol çalışması yapılıyor. 107. Sokak’ta yol çalışması sürdürülüyor. Dilber Sokak’ta parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.