CHP heyeti, 8 Haziran Cuma günü ebediyete intikal eden, Samandağ’ın sevilen gazetecilerinden ve ayrıca Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları’nın babası Edip Kahlıoğulları’nın vefatı münasebeti ile 11 Haziran Pazartesi günü Kahlıoğulları Ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu.

Taziye ziyaretine CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Chp Hatay 24. Dönem milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Chp İl Başkan Yardımcısı Ayhan Kit, Kadın Danışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Defne eski ilçe başkanı Mehmet Gönenç katıldı.