Evimar Market, Defne İlçesi Armutlu Mahallesi’nde hizmete girdi. Mehmet Alyanak, Servet Ziveroğlu, Mehmet Ziveroğlu, Şenol Doğru ve Yücel Doğru'nun ortak olduğu Evimar Market Armutlu Şubesi'nin açılışına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, , CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir , Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel , işletme sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi ve işletme gezildi.