Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parkeye hazırlık ve parke kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde daha yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalar sürdürülüyor.

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürü Mehmet Ali Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bulut: " Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde ekiplerimiz ile beraber ilçemizin her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın refahı ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün itibarı ile Huzurlu Mahallesi'nde temizlik ve parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. Deniz Mahallesi'nde parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. Yeni Mahalle'de temizlik ve stabilize yol çalışması yapılıyor. Yaylıca Mahallesi'nde yeni yol açma ve dolgu çalışması yapılıyor. Meydan Mahallesi'nde yol açma ve doldu çalışması sürüyor. Mızraklı Mahallesi'nde tesviye çalışması yapılıyor. Ataköy Mahallesi'nde parke kaplama çalışması devam ediyor. " ifadelerine yer verdi.