Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in “Geleceğin Samandağ’ını Yaratma” hedefiyle çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol yapım, onarım çalışmalarının yanı sıra tesviye ve parke kaplama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Başkan Nehir ilçe insanının refah seviyesine katkı sunacak bütün çalışmaların öncülüğünü yapıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde ilçe genelinde vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün itibarı ile Meydan Mahallesi’nde yeni yol açma ve stabilize yol çalışması yapılıyor. Mızraklı Mahallesi’nde yol çalışması devam ediyor. Kurtderesi Mahallesi’nde tesviye çalışması yapılıyor. Yeşilköy Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapılıyor. Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzuru ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.